Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

"No es tracta només de migrants"

Data: 2 / juliol / 2019
Missatge del papa per a la Jornada Mundial del Migrant i Refugiat 2019

L'Església celebra aquesta Jornada se celebra des de 1914, és a dir, fa 105 anys, com a ocasió per expressar la seva preocupació per les persones que es veuen empeses a una mobilitat no prevista o desitjada, per pregar per elles i per sensibilitzar sobre les oportunitats que ofereixen les migracions.

La celebració d'aquesta Jornada ha tingut dates variables, però sempre als mesos d'agost o setembre. Enguany tindrà lloc el 29 de setembre. 
Ara bé, el papa Francesc ja ha fet públic el seu missatge per aquesta Jornada, exactament amb data 27 de maig 2019. Amb el tema que ha escollit per al 2019 -"No es tracta només de migrants"- el papa Francesc insisteix en el fet que ningú ha de romandre exclós de la societat. 
Per donar-li més èmfasi als continguts, avui s'ha fet public un video missatge del mateix papa Francesc, que resumeix les idees principals. 


Per altra part, s'ha fet públic que el proper dilluns, 8 de juliol, el papa celebrarà una missa pels migrants a les 11h, a la Basílica vaticana, amb motiu del sisè aniversari de la seva visita a Lampedusa. 

  Envia
Video missatge del papa per a la Jornada Mundial del Migrant i Refugiat 2019