Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Benedicció d’un nou aulari a Highlands School

Data: 26 / juny / 2019
Dijous 20 de juny, en la recta final del curs

Aquesta escola situada a Esplugues de Llobregat porta en aquest emplaçament des de 2012 i ha anat ampliant les seves instal·lacions per donar resposta al creixement del seu alumnat. Durant aquest curs s’ha realitzat la construcció d’un nou edifici que està destinat a ser l'aulari d'ESO i Batxillerat i que el bisbe Agustí va beneir en la recta final de curs, el dijous 20 de juny.

Parlant a la comunitat educativa va assenyalar que l'important és implorar la benedicció divina sobre el col·legi, destinat a l'ensenyament, l'aprenentatge, l'evangelització i la difusió de la veritat, perquè els educadors instrueixin aquí als nens i als joves, els ensenyin a agafar degudament la saviesa humana amb la veritat evangèlica, i siguin, d'aquesta manera, capaços de guardar la fe veritable i professar amb la seva bona conducta. El bisbe Agustí també va destacar que tot i que les pedres són importants, més important són les persones, els alumnes, els professors i les famílies, és a dir, la importància de ser llum en la societat, com a catòlics i com a persones.

Després de la benedicció de l'edifici, don Agustín va visitar les aules d'infantil del col·legi saludant especialment els alumnes de 6è de primària que li va mostrar els coneixements adquirits pels alumnes en un concurs de catecisme.
Highlands School Barcelona és un col·legi Regnum Christi que pertany a la xarxa de centres Cambridge International School, i acreditat pel Conservatori Liceu gràcies a la formació musical que reben els alumnes. A més d'espanyol, català i anglès, incorpora el francès com una llengua més en el seu sistema pedagògic. Envia