Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Cloenda de curs al Seminari Conciliar

Data: 25 / juny / 2019
Els seminaristes acaben el curs amb els seus bisbes

Divendres 21 de juny els seminaristes de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat van celebrar el final del curs lectiu amb els bisbes de les dues diòcesis, amb la celebració de l’eucaristia, presidida pel cardenal Omella i concelebrada pel bisbe Agustí Cortés i l’equip de formadors. Un moment per fer balanç i donar gràcies a Déu pel curs transcorregut i pels aprenentatges realitzats, en els estudis, en la vida i en la formació vers el presbiterat.

El bisbe Agustí va pronunciar l’homilia en la qual, reflexionant sobre l’evangeli llegit a la celebració, animava els seminaristes a “acumular tresors al cel”. També va convidar-los directament a avaluar el curs, amb la pregunta “De què ha servit?” i els augurava que la resposta fos “Ha valgut la pensa, en tant que he experimentat la gràcia, que el Senyor ens estima amb la nostra debilitat”.

Després de la missa, es van afegir els bisbes auxiliars de Barcelona a la taula del dinar, per continuar teixint relacions de germanor entre els bisbes i els seminaristes, abans de la pausa vacacional. Envia