Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Acompanyar la llibertat en Crist

Data: 6 / juny / 2019
Escola d'acompanyament per a laics

El proper diumenge dia 9 de juny és la solemnitat de Pentecosta, una de les festes més importants en el calendari de l’Església, donat que s’actualitza el compliment de la promesa de Jesús als apòstols: que el Pare enviaria l’Esperit Sant per a guiar-los en la missió evangelitzadora. En aquest context, se celebra el Dia de l'Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar, subratllant així que cada fidel laic, animat per la força de l’Esperit Sant, està cridat a descobrir la seva missió d’enviat.

Aquesta celebració fa de pòrtic per informar d’una proposta formativa per als laics que ofereixen les diòcesis catalanes per al curs 2019-2020, en sintonia amb la reflexió i el treball proposat en les dues darreres jornades de l’apostolat seglar i recollint a més un objectiu concret del Pla Pastoral de la nostra diòcesi de Sant Feliu de Llobregat.
Amb el títol “Acompanyar la llibertat en Crist” s’obre una escola d’acompanyament per a laics, amb uns continguts i una metodologia pròpies. Hi haurà tres trobades matinals al llarg del curs i cada alumne tindrà nou sessions d’acompanyament personalitzat a concertar amb els responsables del curs.
Aquesta és una oferta formativa molt interessant que pot ajudar a ser corresponsables, com a batejats, en la vida de la nostra Església, acompanyant la vocació i la vida dels germans en la fe en el camí de seguiment de Jesucrist.

Més informació, en el tríptic que trobeu a la dreta i en aseglar@bisbatsantfeliu.cat Envia


-