Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

La Cúria, en camí de conversió ecològica integral

Data: 27 / maig / 2019
Formació sobre l'encíclica Laudato Si'

Els dies 16 i 23 de maig passats van tenir lloc a la Casa de l’Església unes sessions formatives entorn els continguts de l’encíclica del papa Francesc Laudato Si’, adreçades als treballadors de la Cúria, als delegats diocesans i als voluntaris que hi col·laboren a la Casa.

Aquestes sessions s’han fet amb la finalitat de desenvolupar i implementar diferents mesures que fomentin entre els treballadors i voluntaris l’amor i la cura per la nostra “casa comuna”, la Terra, seguint les recomanacions del Papa Francesc a la seva encíclica i en el context de la Doctrina Social de l’Església. Per tant, un doble objectiu de prendre consciència i d’iniciar un procés de canvi, un camí de conversió ecològica integral, ja que no és tracta només de defensa de la natura sinó “d’escoltar tant el clamor de la terra com el clamor dels pobres” (LS’ 49).
Les sessions van ser conduïdes pel Sr. Carles Armengol, pedagog social, membre de la Lliga espiritual de la Mare de Déu de Montserrat i del Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels drets humans. Envia