Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

“Digues Sí al somni de Déu”

Data: 8 / maig / 2019
Jornada mundial de pregària per les vocacions i vocacions natives

Aquestes dues jornades se celebren el proper diumenge, 12 de maig, sota aquest lema que recorda la crida i la resposta a la vocació de Déu.

Aquestes jornades s'organitzen de manera conjunta per la Comissió Episcopal de Seminaris i Universitats de la CEE, la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER), Obres Missionals Pontifícies (OMP) i la Conferència Espanyola d’Instituts Seculars (CEDIS) per tal de visibilitzar la crida vocacional i sensibilitzar la societat sobre la importància de colaborar amb la pregària i l'aportació econòmica amb totes les vocacions del món.

Per dir SÍ cal escoltar la crida, per això, el papa Francesc, en el seu missatge per a aquesta Jornada, s’adreça als joves per dir-los “No sigueu sords a la crida del Senyor. Si Ell us crida per a aquest camí no lleveu els rems de la barca i confieu en Ell. No us deixeu contagiar per la por, que ens paralitza davant els alts cims que el Senyor ens proposa. Recordeu sempre que, als qui deixen les xarxes i la barca per a seguir al Senyor, Ell els promet la joia d’una vida nova, que omple el cor i anima en el camí”.
 Envia


Di sí al sueño de Dios
-
-