Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Mans Unides, sempre en acció contra la fam

Data: 16 / abril / 2019
Vilanova, Sant Just, Vallirana, Abrera... han realitzat activitats per la campanya contra la fam

Si bé el punt àlgid de l’activitat d’aquesta ONG de l’Església és al mes de febrer, a partir d’aquella data s’esdevé un seguici d’activitats i iniciatives de tota índole a les diverses delegacions presents al territori de la Diòcesi de Sant Feliu. En donem compte aquí d’algunes entre les més recents.

Vilanova i la Geltrú.
Ja és tradicional la passejada familiar que cada any s’organitza pels voltants de Vilanova, que enguany es va realitzar el diumenge 17 de març. Un recorregut fàcil, ni llarg ni feixuc, per tal que pugui participar gent de totes les edats. En arribar a la plaça de l’església de Sant Antoni Abat, se’ls va oferir un pica pica a tots els participants.
En canvi, el diumenge 7 de abril va tenir lloc una sortida solidària i de germanor dels membres del grup de voluntaris i amics de la comarcal de Mans Unides a Vilanova i la Geltrú. Va ser una jornada per teixir relacions de fraternitat entre els voluntaris, tot visitant la fàbrica de xocolata Simon Coll i el Centre d’Interpretació del Cava CIC Fassina, a Sant Sadurní d’Anoia.

Sant Just Desvern.
Dissabte 6 d’abril es va celebrar el Sopar de la Fam a la Parròquia dels sants Just i Pastor, organitzat per Mans Unides i Justícia i Pau. La recaptació del sopar tenia com a objectiu finançar el projecte de Mans Unides Sant Feliu triat per enguany: per la defensa dels drets dels pobles indígenes a la Guajira (Colòmbia). Va resultar molt reeixit sigui per l’assistència al sopar, com per l’organització de l’acte, amb el recolzament de la Parròquia i de l’entitat amiga Justícia i Pau.

Vallirana.
Pa amb oli i mandarines va ser el “menú” del sopar solidari realitzat a la Parròquia de Sant Mateu de Vallirana, el passat 23 de març, amb la participació de feligresos molt sensibilitzats i amb tot el suport del mossèn i la Parròquia.

Abrera.
Es va realitzar la XXa edició del Concert de Mans Unides a aquesta població, el 24 de març, a l’Auditori del Centre Polivalent de la vila. És una activitat benèfica organitzada per l’entitat Voluntarios contra el hambre i la Parròquia de Sant Pere d’Abrera i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’altres entitats, cantants i músics d’Abrera com a intèrprets destacats. L’acte va ser presentat per Mª Jesús Fernández i Izaera Blue, va oferir les actuacions de Ramon Medina, Santi Cámara a.k.a. Thunder, combo de versions de l'Escola Municipal de Música d’Abrera, FusionUp Music (Luis Frontado & Américo Toro), Josefina Ramos, Izaera Blue, Àlex Bonilla, 3 Más 3, Associació Vive y Baila i la col·laboració poètica de Rubén Martín.
La introducció al concert va anar a càrrec de Teresa Gisbert, la presidenta-delegada de Mans Unides Sant Feliu, que va donar un emotiu testimoni del seu viatge de formació a Ruanda per veure els projectes que Mans Unides duu a terme en aquell país. Envia

Concert a Abrera

Pa amb oli a Vallirana