Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

"Farem junts el camí!"

Data: 10 / abril / 2019
S'apleguen 96 infants que fan d'escolans a les diòcesis de Sant Feliu i Barcelona

El passat dissabte 6 d'abril, gairebé un centenar de nens i nenes vinguts de diferents parròquies, tant de l'Arquebisbat de Barcelona com del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, van participar de la XXVI trobada d'Escolans organitzada des del Seminari de Barcelona, enguany sota el lema "Farem junts el camí!"

Per descobrir el goig i l’alegria d’estar amb Jesús, els escolans van compartir una gimcana, que acabava amb la celebració de l’Eucaristia. El recorregut de les diverses proves van recordar el diverses etapes del camí de Jesús, tot passant pel baptisme (probes amb aigua), les temptacions del desert (laberint fosc), la predicació (observant les dificultats tant de comunicar el missatge com de rebre'l), la vinguda de l’Esperit Sant (amb la flama de les espelmes). El punt d’arribada va ser “la muntanya de les benaurances”, moment per a rebre una petita reflexió sobre totes aquestes activitats.
El camí que van fer junts, realment va ser un recorregut per tot l’entorn del Seminari, des dels jardins exteriors fins a les terrasses de l’edifici.

En acabar la gimcana, els escolans i l’equip dels seminaristes van participar plegats de l'eucaristia, presidida pel rector del seminari Mn Felip-Juli. Després de l’altar, la taula del dinar de germanor i per concloure, els participants renovar les promeses del baptisme amb un ciri singular que era alhora el record de la trobada, símbol de la llum del crist i els nostres compromisos com a cristians.

(M. Alonso - J. Sellarés) Envia

Tots els participants

Grup de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat

Vídeo reportatge de EsglésiaBarcelona