Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Oratori de quaresma

Data: 3 / abril / 2019
Conferència quaresmal del bisbe Agustí en el IV diumenge d'aquest temps litúrgic

El passat 31 de març el bisbe Agustí va realitzar a la Catedral de Sant Llorenç una conferència o oratori de Quaresma que portava per títol “Cartes a les Esglésies”. L’objectiu de la dissertació era ajudar a viure evangèlicament el moment present de l’Església com a cos i de cadascú dels creients personalment, amb el desig de ser il·luminats per la Paraula de Déu en aquest temps de Quaresma.

El text de les Escriptures que servia de referència va ser el llibre de l’Apocalipsi i les cartes a les esglésies d’Àsia Menor. Després d’una introducció a aquestes cartes en el seu conjunt, el bisbe Agustí va aprofundir els textos a les esglésies d’Efes i Laodicea. La conclusió de tot l’oratori va ser un recull de les promeses que Déu adreça als fidels.

Aquests reflexiones van ser intercalades amb les intervencions musicals a càrrec de Carme Miró, soprano, i Luz Mabel Riera a l’orgue: Stabat Mater dolorosa, Quis est homo qui non fleret i Sancta Mater, istud hagas.
Un cop acabada la conferència, el bisbe Agustí va presidir l’eucaristia de les 19h, en el IV diumenge de Quaresma. Envia