Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Avançant en el camí cap al sacerdoci

Data: 25 / febrer / 2019
Admissió als ordes de vuit seminaristes

El passat 21 de febrer un grup de 8 seminaristes del Seminari Conciliar van rebre l’admissió als ordes sagrats. Eren Xavier Montané, del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat i natural del Prat de Llobregat, i Diego Pino, Jaime Moyá, Joan Mundet, Jordi Avilés, Jordi Domènech, Santiago Cellier, Vicenç Martí, de l’Arquebisbat de Barcelona.
La celebració va tenir lloc a la capella del Seminari, presidida pel bisbe Agustí Cortés i concelebrada pel rector, Mn. Felip-Juli Rodríguez, l’equip de formadors i altres preveres i diaques vinculats als seminaristes.

Però, quin significat té aquest pas en el camí de preparació al sacerdoci? Ens ho explica Xavier Montané, des de la seva experiència personal d’aquell dia:

Abans de la celebració, repassant-la en silenci, ressonaven amb força les paraules de "manifestar públicament" el meu "desig de viure servint a Déu i els homes", "manifestar el meu propòsit" davant el Poble de Déu per ser acceptat. Això va marcar la meva vivència posterior, juntament amb l'alegria i l'agraïment per la confiança que es dipositava en mi. I tot, en sintonia amb les paraules del bisbe Agustí durant la seva homilia, quan ens recordava que la vocació no és quelcom merament subjectiu, sinó una crida de Déu per mitjà de l'Església que ens anima a l'entrega generosa. Envia

Xavier Montané, a la dreta del bisbe Agustí