Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Seminari Menor en família

Data: 11 / febrer / 2019
Nova sessió mensual per fer experiència de vida al seminari

El seminari menor en família és un espai on s’acompanyen els nois que estudien l’ESO i el batxillerat i que es plantegen la inquietud vocacional sacerdotal. La peculiaritat d’aquest grup és que tots els membres viuen amb la família i es troben un cap de setmana al mes per fer experiència de com es viu al seminari menor intern. Aquesta realitat vol ajudar els nois a veure més clar i madurar la seva possible vocació sacerdotal. 

El passat divendres 8 de febrer, els seminaristes menors en familia es van trobar un cop més al Seminari Conciliar de Barcelona per començar una nova trobada. Aquesta vegada rebien la visita del Bisbe Agustí, què a la seva homilia exhortava a viure amb coherencia com a cristians malgrat les dificultats del nostre temps. Després d'haver sopat, amb els seminaristes menors i els majors de l'etapa filosòfica el bisbe va expressar el desig que la comunitat fos una familia, on poder créixer i establir lligams, fent camí plegats com a Església i amb la mirada en el futur presbiteral.

Dissabte al matí va haver-hi temps per a compartir l'estudi i l'esport. Després de dinar, els seminaristes menors es van desplaçar fins a la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià per celebrar l'eucaristia anticipada de la festa de Santa Eulàlia.

El diumenge dia 10 de febrer, juntament amb el grup Samuel del Seminari, van compartir l’eucaristia amb la comunitat parroquial de la Mare de Déu dels Desemparats, a l’Hospitalet de Llobregat. A continuació, els seminaristes menors, els participants del grup Samuel i els escolans de la parròquia van gaudir d'un testimoni vocacional i una estona lúdica amb el futbol com a centre de l'activitat. Envia