Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Presència de l'amor de Déu

Data: 5 / febrer / 2019
Dissabte passat, festa de la presentació de Jesús al temple

La "presència de l'amor de Déu" ha estat l’accent de la Jornada Mundial de la Vida Consagrada i del patronatge del moviment Vida Creixent, celebrat el 2 de febrer, dia de la presentació de Jesús al temple.

A la diòcesi es va commemorar amb una eucaristia a la Catedral de Sant Llorenç, presidida pel bisbe Agustí. En la seva homilia, i en sintonia amb la seva carta dominical del 3 de febrer, va parlar del significat profund de la vida consagrada, que és molt “útil” en tant que realment fa present l’amor de Déu en el món. Aquest mateix valor el feia extensiu a l’existència del moviment Vida Creixent i a l’aportació que els seus membres fan enmig de la família i la societat.

Durant la missa es van recordar aquells que enguany no eren a la celebració perquè ja han arribat a la Casa del Pare durant el 2018 i també els religiosos i religioses que al llarg del 2019 celebraran el jubileu de la seva professió, concretament, els 25, 60 o 75 anys de vida religiosa.

Vida Creixent va preparar un piscolabis per confraternitzar al final de l’eucaristia, entre tots i amb el bisbe Agustí, també els religiosos i religioses i en general els fidels presents.
Peu de foto:. Envia

Alguns religiosos, religioses i membres de Vida Creixent, al final de l’eucaristia