Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Jornada Mundial de la Vida Consagrada

Data: 1 / febrer / 2019
I patronatge del moviment Vida Creixent, en el dia de la Candelera

Aquesta jornada se celebra, com cada any, el 2 de febrer. És la diada en què l’Església fa memòria del dia que Jesús, per mitjà de Maria i de Josep, presentat al Temple de Jerusalem, va sotmetre la seva vida al Pare. De la mateixa manera, els consagrats i consagrades en aquell dia volen renovar l’ofrena d’ells mateixos a Déu per a la salvació del món. Per això, enguany les comunitats de vida consagrada s’obren a l’acollida i a l’anunci humil i decidit de la pròpia vocació i consagració sota el lema "Pare nostre. La vida consagrada, presència de l'amor de Déu".

En aquella escena de la presentació de Jesús al temple, són els ancians Simeó i Ana que acullen i reconeixen Jesús, Fill de Déu. Ells dos són, precisament els patrons del moviment cristià Vida Creixent, que aplega jubilats i gent gran per créixer en la fe, fomentar l’amistat i ser membres actius de l’Església i de la societat. Per aquest motiu, també els membres de Vida Creixent s’uneixen a la celebració diocesana que tindrà lloc el dia 2 de febrer, a les 12.00h a la Catedral de Sant Llorenç.

Durant l’eucaristia es pregarà especialment pels religiosos i religioses que celebren els 25, 50, 60 o 75 anys de vida consagrada, així com els difunts o difuntes del 2018, tant de Vida Creixent com de religiosos i religioses de la diòcesi. Envia