Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Joia a Gavà per dues agustines beatificades

Data: 12 / desembre / 2018
Doble motiu de festa al col·legi Immaculada Concepció

El 8 de desembre va ser un dia molt especial per a tota la comunitat educativa del col·legi Immaculada Concepció de Gavà i en especial per a les Agustines Missioneres. A més de la festa patronal de l’escola, aquell dia, a Oran (Algèria) dues germanes agustines, Esther Paniagua i Caridad Álvarez, van ser beatificades, juntament amb altres 17 màrtirs de la persecució religiosa en aquell país als anys 90.

Per aquest motiu, es va celebrar a les 12h una eucaristia d’acció de gràcies a la Parròquia de Sant Pere de Gavà, presidida pel bisbe Agustí i concelebrada pels sacerdots de Gavà i Begues.
Sor Juliana Alonso, titular del col·legi Immaculada de Gavà, destaca la valentia i compromís de les dues monges ja que estaven amenaçades i malgrat les recomanacions per marxar, van decidir seguir endavant amb la seva tasca en hospitals, guarderies i centres de promoció de la dona. De l’Esther es recorda el seu caràcter alegre i de la Cari, que va estar vivint a Gavà i desenvolupant diferents tasques al col·legi.

Entre els altres nous beats hi ha el qui fou bisbe d’Oran, Pierre Claverie, els 7 monjos francesos de Tibhirine, i altres religiosos i religioses
  Envia


Entrevista a una agustina que presenció el martirio de Caridad y Esther