Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Ordenació diaconal de Jordi Mondragon

Data: 21 / novembre / 2018
Fill de Viladecans, col·labora pastoralment a Sant Vicenç dels Horts

El passat diumenge 18 de novembre, a la parròquia de Sant Joan de Viladecans, el bisbe Agustí Cortés va ordenar diaca el seminarista Jordi Mondragon Bricullé, com a darrer pas en el camí cap a la seva ordenació presbiteral.

Jordi Mondragon és viladecanenc, i té 35 anys. Jove actiu a la parròquia, va entrar al seminari l’any 2011, on va iniciar els estudis i la formació necessaris per ser prevere. Des de fa quatre anys col·labora en l’activitat pastoral a la parròquia de Sant Vicenç, a Sant Vicenç dels Horts, i allà exercirà també a partir d’ara el seu nou ministeri.

L’església de Sant Joan era plena de gom a gom, amb gent de les parròquies de la ciutat, amb gent de Sant Vicenç, amb companys del seminari, i un bon nombre de preveres i diaques, tots ells amb ganes d’acompanyar aquest pas tan important per al Jordi i també per a tot el bisbat de Sant Feliu. La celebració va estar, certament, molt ben preparada i va ser molt viscuda, i cal destacar, pel que fa als cants i la música, la participació del grup de guitarres de la parròquia de Sant Joan, el grup Ítaca de la parròquia de Sant Vicenç, la coral del Seminari, i la direcció de la Cristina Elgström. Envia

Jordi Mondragon, amb la família i els concelebrants