Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Campanya especial de pregària per l'Església

Data: 4 / octubre / 2018
Una invitació del papa Francesc en aquest mes d'octubre

El Papa Francesc ha demanat a la seva Xarxa Mundial de Pregària que ajudi a tots els fidels a resar més intensament per l'Església durant aquest mes d'octubre.

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha donat a conèixer la notícia d'aquesta manera: 

El Sant Pare ha decidit convidar a tots els fidels, de tot el món, a resar cada dia el Sant Rosari durant tot el mes marià d'octubre ia unir-se així en comunió i penitència, com a poble de Déu, per demanar a santa Mare de Déu ia Sant Miquel Arcàngel que protegeixin l'Església del diable, que sempre pretén separar-nos de Déu i entre nosaltres.

Recentment, abans de marxar als països bàltics, el Sant Pare es va reunir amb el P. Fréderic Fornos SI, director internacional de la Xarxa Mundial de Pregària pel Papa, i li va demanar que difongués la seva crida a tots els fidels del món, convidant-los a acabar el rés del Rosari amb l'antiga invocació "Sub tuum praesidium" i amb l'oració a Sant Miquel Arcàngel, que protegeix i ajuda en la lluita contra el mal (veure Apocalipsi 12, 7-12).


Missatge complet del P. Frédéric Fornos SJ - Director Internacional de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa. 

A la columna de la dreta d'aquesta pàgina trobes en pdf el cartell resum de la campanya, amb totes les pregàries.  Envia


-