Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

165è pelegrinatge a Lourdes de l'Hospitalitat

Data: 2 / octubre / 2018
Els Hospitalaris tornen una vegada més a la gruta de la Mare de Déu

L'Hospitalitat de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa va pelegrinar a Lourdes del 27 de setembre a l'1 d' octubre, sota el lema "Feu tot el que ell us digui", la frase de la Mare de Déu durant les noces de Canà.
El bisbe Agustí Cortés els va acompanyar en aquesta peregrinació, participant en les diverses celebracions litúrgiques. Divendres 28 es va fer la Missa de l'oferiment, dissabte 29 al mati la Missa a la Gruta, i diumenge 30 la missa internacional a l’església de Pius X. També va presidir la processó amb el Santíssim Sagrament del dissabte al vespre. Han estat dies viscuts amb molta fe i germanor, entre malalts, voluntaris i hospitalaris, on també els moments d’esbarjo servien a teixir l’ambient de família hospitalària entre tots.

Congrés de les Hospitalitats de Lourdes catalanes
Organitzat per enguany per l’Hospitalitat de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa, se celebrarà a la vila de Sant Feliu de Llobregat, el cap de setmana 20 i 21 d'octubre.
Dissabte 20 d’octubre es desenvoluparà el programa de les 10h a les 18h a la Casa de l’Església i a les 20h tindrà lloc l’eucaristia a la Catedral de Sant Llorenç, presidida pel bisbe Agustí. Diumenge 21 el programa inclou la visita a la Colònia Güell. Envia