Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Descobreix les esglésies d'Orpí

Data: 27 / setembre / 2018
Itinerari guiat de Catalònia Sacra el proper dissabte

Orpí, a l’Arxiprestat de Piera-Capellades, acull dues esglésies: Sant Miquel, d'origen romànic, i Santa Càndia, d'estil gòtic. Catalonia Sacra, a proposta del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, organitza per al dissabte 29 de setembre, de les 11h a les 14h aproximadament, un itinerari guiat per conèixer les singularitats d'aquests dos temples.

L'itinerari començarà a l'església de Sant Miquel, situada a dalt de la muntanya, al costat del castell, construïda en un lloc segur fruit dels períodes d'inestabilitat territorial, citada l'any 1099. Posteriorment continuarà a l'església de Santa Càndia, edificada a mitjan segle XIV, a la vall, i que facilitava l'accés dels veïns del lloc d'Orpí al culte. En la visita, que guiarà l'historiador Daniel Sancho, es coneixerà l'arquitectura dels dos temples, les seves vicissituds històriques i les seves peculiaritats.
La inscripció per aquesta activitat matinal és de 5 euros i es pot fer al telèfon 693720202 o al correu reserves@cataloniasacra.cat. Envia


-