Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Santuari de la Mare de Déu de Foix: 30 anys restaurat

Data: 6 / setembre / 2018
Celebració el proper dissabte

El proper 8 de setembre, quan es recorden les “marededéus trobades”, es commemoraran els 30 anys de l'acabament de les obres de restauració del Santuari de la Mare de Déu de Foix per part de la Diputació de Barcelona.

L’any 1988, concretament el 4 d’abril, en un acte solemne, es va entronitzar i beneir la imatge de la Mare de Déu i es va fer la consagració de l'altar del Santuari a càrrec del cardenal Mons. Narcís Jubany, acompanyat pel rector de la parròquia de Santa Maria de Foix, Mn. Bartomeu Elies, i altres preveres i diaques del Penedès. També eren presents en representació de la Diputació de Barcelona, el cap de Serveis de Restauració Sr. Antonio Muñoz i les autoritats de l'Ajuntament de Torrelles de Foix.

Per recordar aquells fets en el seu 30è aniversari, dissabte 8 de setembre, a les 18h, es realitzarà al santuari una conferència amb el títol: "Devoció popular a la Mare de Déu de Foix a través dels goigs com patrona del Penedès" a càrrec de Joan Solé Bordes, historiador, membre de Gogistes Penedesencs. A continuació, a les 19h, hi haurà la missa, presidida pel bisbe Agustí Cortés. Envia

Imatge de la Mare de Déu de Foix

Santuari de Foix