Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

El vídeo del papa - setembre 2018

Data: 4 / setembre / 2018
Educació i treball per als joves d'Àfrica

Aquesta és la intenció del papa en aquest mes de setembre:

Preguem perquè els joves del continent africà tinguin accés a l'educació i al treball en els seus propis països.


Àfrica és un continent ric, però la riquesa més gran, més valuosa de l'Àfrica són els joves. Ells han de poder escollir entre deixar-se vèncer per la dificultat o transformar la dificultat en una oportunitat. El camí més eficaç per ajudar-los en aquesta elecció és invertir en la seva educació. Si un jove no té possibilitats d'educació, què podrà fer en el futur? Preguem perquè els joves del continent africà tinguin accés a l'educació i al treball en els seus propis països.


En línia amb la seva preocupació pels temes de la joventut, el Sant Pare ha convocat pel proper un Sínode de Bisbes sota el lema "Els joves, la fe i el discerniment vocacional". Tindrà lloc a Roma, del 3 al 28 d'octubre.

El Video del Papa és una iniciativa global desenvolupada per la Xarxa Mundial d'Oració del Papa (Apostolat de l'Oració) per difondre les intencions mensuals del Sant Pare sobre els desfiaments de la humanitat. Compta amb el recolzament de Vatican Media, que mes a mes acompanya al Papa Francesc en les seves peticions d'oració. Més informació a: www.elvideodelpapa.org. Envia
El vídeo del papa - setembre 2018