Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

A la recerca de les virtuts perdudes... a Tortosa!

Data: 15 / juliol / 2018
Les convivències d'escolans han aplegat una quarantena de nois

Entre el dia 9 i 13 de juliol de 2018 s’han celebrat un any més les convivències d’escolans de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, enguany al Seminari Diocesà de Tortosa, sota el lema “A la recerca de les virtuts perdudes”.
Aquest títol recordava el d’una pel·lícula d’Indiana Jones i moltes de les activitats, guiades per un grup dels seminaristes majors, que eren els monitors, van anar relacionades amb aquest històric personatge.

Els escolans van tenir la visita del bisbe auxiliar de l’Arxidiòcesi de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, qui va presidir l’eucaristia a la catedral de Tortosa. També vam poder gaudir de la presència del bisbe del lloc, Mons. Enric Benavent, tot celebrant amb ell la seva onomàstica i el seu cinquè aniversari com a bisbe de Tortosa.
Activitats lúdiques, catequètiques, eucaristia, celebració del perdó, excursions, piscina, d’entre moltes altres activitats, van ser les que van poder gaudir els quaranta participants d’aquesta edició, on tretze dels quals eren del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, de les parròquies de Santa Maria de Vilafranca del Penedès i de Sant Vicenç Màrtir de Sant Vicenç dels Horts, acompanyats per dos seminaristes de la diòcesi. Envia

Escolans i seminaristes del Bisbat de Sant Feliu