Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

14a Eucaristia Missionera

Data: 12 / juliol / 2018
Serà el proper dissabte 14 de juliol a Barcelona

Les delegacions de missions de les tres diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona celebraran la catorzena Eucaristia Missionera, presidida en aquesta ocasió pel cardenal Mons. Joan Josep Omella. L'acte serà dissabte 14 de juliol, a les 11h, a la Capella de l’Arquebisbat de Barcelona.

Des de les delegacions de Missions de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu de Llobregat es convida a tots els missioners i missioneres que estiguin entre nosaltres, als seus familiars, col·laboradors i amics de les nostres delegacions de missions a participar-hi.

Els qui hi estiguin interessats, s’agraeix la confirmació per telèfon (93 270 10 14) o per correu electrònic: ddmissions5112@arqbcn.cat, missions@bisbatsantfeliu.cat.

Aquesta iniciativa, amb un recorregut ja de 14 anys, té èxit i es valora molt positivament, com una estona de convivència, de festa i de pregària pels missioners, els seus familiars i col·laboradors. Amb ella, es vol mostrar l'afecte sincer i l'admiració per la seva entrega, testimoni de fe i dedicació evangèlica al desenvolupament i promoció dels pobles més desafavorits.

CRÒNICA [+]  Envia