Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Jornada "pro orantibus"

Data: 25 / maig / 2018
Se celebra el proper diumenge, solemnitat de la Santíssima Trinitat

El proper diumenge, 27 de maig, solemnitat de la Santíssima Trinitat, se celebra la Jornada “Pro Orantibus”, dedicada a aquells homes i dones que han optat dins l’Església per la vida contemplativa.

El lema d’aquest any és “Només vull que el mireu a Ell“, és la invitació que la gran santa contemplativa, Teresa de Jesús, fa a tots nosaltres, amb ocasió de l’Any Jubilar Teresià que té lloc a Àvila aquest 2018, en coincidir la festivitat de Santa Teresa en diumenge.

En aquesta Jornada l’Església convida a tots els creients a prendre consciència de la valuosa aportació que realitzen aquestes comunitats a la vida de l’Església i de la mateixa societat. El seu testimoni vol encoratjar a tothom a caminar en el silenci per poder trobar Déu i alimentar el treball que realitza esdevenint també contemplatiu en la vida i en el món.
Així mateix, és ocasió per expressar una acció de gràcies, i el recolzament als homes i dones que mantenen viu l’ideal religiós de la vida contemplativa.

Actualment, a la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat hi ha un monestir masculí, el de Santa Maria de Montserrat, de benedictins, i quatre de femenins: les benedictines de Sant Benet de Montserrat, les dominiques de Santa Maria de Montsió (Esplugues de Llobregat), les carmelites de Vilafranca del Penedès i les clarisses de la Divina Providència, a Vilanova i la Geltrú. Envia


-
-