Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Record al bisbe Joan Carrera

Data: 14 / maig / 2018
A la Catedral de Sant Llorenç, dissabte passat

El 12 de maig va tenir lloc a la catedral de Sant Llorenç un concert i una missa en record del bisbe Joan Carrera, precisament el dia en què hagués complert 88 anys.
A les 18.00h, amb la catedral gairebé plena, Mn. Josep Maria Domingo, introduí l’acte, acompanyat per Mn. Jaume Aymar que va agrair l’organització de l’acte. El concert, amb el títol “Músics Revolucionaris” anà a càrrec de la Coral Arquitectura i l’Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya, de la mà del seu director en Lluís Carné amb un seguit de peces de Mozart, Txaikovski i The Beatles.
A continuació es va celebrar la Santa Missa en record al bisbe Joan, presidida per Mn. Josep Maria Domingo i acompanyat per Mn. Francesc Nicolau que recordà la seva gran amistat amb el Bisbe Joan. El senyor Jordi Breu, del Memorial Joan Carrera, va fer una petita ressenya biogràfica del bisbe Joan.
A les naus laterals de la catedral es pot contemplar durant tot el mes de maig l’exposició “Un Ara Mateix... per sempre”, que recorda la figura del bisbe Joan, especialment amb les seves vinculacions a la vila de Sant Feliu. Envia

La Coral Arquitectura i l’Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya