Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

XXV Trobada d'escolans

Data: 24 / abril / 2018
Al Seminari Conciliar, amb escolans i escolanes de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat

El passat dissabte 21 d’abril, el Seminari Conciliar de Barcelona va acollir aquesta trobada per als 87 escolans participants de l’Arquebisbat de Barcelona i del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

Després de l’acollida i coneixença inicial, a les 11h, va començar una gimkana, sota el lema “Caminant cap al tresor”.
Seguidament, tots els participants de la trobada es van trobar a la capella del Seminari Menor per tal de descobrir quins fruits ens emportàvem de la trobada, per posar nom al tresor més gran que compartíem, per saber quina era la clau de tot plegat i per descobrir que, en el fons, encara que no ho percebem a simple vista, Jesús sempre ens acompanya i ens demana donar un pas més, un pas que neix des de la llibertat individual en el si de la comunitat per avançar tots plegats com a cristians.

Per arrodonir el dia es va celebrar l’Eucaristia en la qual els seminaristes menors en família van fer d’acòlits per tal de fer visible aquest grup. A l’homilia, el rector del seminari, Mn. Josep Maria Turull, va expressar el missatge concentrat de tota la trobada: “El nostre tresor més gran és Jesucrist i la clau la tenim nosaltres per tal de poder obrir-li la porta del nostre cor, deixar-lo entrar a casa nostra; també hem descobert que per Jesús, nosaltres som el seu gran tresor, un tresor que coneix bé, pel seu nom, amb les seves alegries i penes, amb les seves virtuts i mancances”.
La trobada va acabar compartint el dinar, amb l’entrega dels trofeus de la competició del matí i uns recordatoris molt especials. Envia

Escolans i escolanes de Sant Feliu de Llobregat

A la capella del Seminari Menor