Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

De ple en la Setmana Santa

Data: 26 / març / 2018
La propera cita, la Missa Crismal

Ahir es va celebrar el Diumenge de Rams, pòrtic de la Setmana Santa, amb celebracions molt concorregudes a la majoria de parròquies de les ciutats i viles de la diòcesi.

El proper dimecres, a les 11h, tindrà lloc a la Catedral de Sant Llorenç la celebració de la Missa Crismal. És sempre un moment de comunió i el bisbe Agustí convida tots els fidels a participar-hi.
Durant aquesta eucaristia es beneeixen els olis que es fan servir durant l'any pels diversos sagraments com, per exemple, el del catecumenat, la unció dels malalts o la confirmació. A més a més, aquest dia es reuneixen tots els sacerdots de la diòcesi i durant la missa renoven conjuntament les promeses sacerdotals.

I entrem de ple en el tridu pasqual:

  • Dijous Sant recordem que Jesús celebrar el darrer sopar amb els seus deixebles i els deixa com a testament l’Eucaristia i el manament de l’amor.
  • Divendres Sant. Jesús és detingut, torturat i condemnat, i mor en el suplici de la creu per obrir-nos a tots el camí de la vida.
  • La Nit de Pasqua reviurem que Jesús ressuscita d’entre els morts i Déu ens mostra, així, que el camí de Jesús és realment el camí de la vida per a tothom.

I el dia 1 d’abril, Diumenge de Pasqua, començarem el temps de Pasqua, els cinquanta dies de festa en honor de Jesús ressuscitat, que ens portaran fins a la Pentecosta, en què celebrarem que nosaltres hem rebut el mateix Esperit de Jesús, l’Esperit Sant.

Horaris de Setmana Santa a la Catedral de Sant Llorenç, Parròquia de Sant Joan Baptista i altres capelles de Sant Feliu de Llobregat. Envia

Benedicció dels Rams a la Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat