Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Jornada de pregària per les víctimes d'abusos

Data: 20 / novembre / 2017
Avui, 20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants

La Conferència Episcopal Espayola, en la reunió 409a del Comité Executiu, va acordar que "s'institucionalitzés la Jornada de pregària per les víctimes d'abusos sexuals el 20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants, i s'introdueixi una intenció en la pregària dels fidels per les víctimes dels abusos a menors.
La CEE s'uneix d'aquesta manera a la petició fet pel papa Francesc en la qual instava a les conferències episcopals a elegir "un dia adequat en què orar per les víctimes d'abús sexual com a part de la iniciativa de la Jornada Universal de la Pregària". 

És la primera vegada que l'Església en Espanya celebra aquesta Jornada de Pregària, per això, des de la Comissió Episcopal de Litúrgia de la CEE s'ha preparat el material per a l'eucaristia d'aquest dia (veure material a la columna de la dreta).

La CEE ha optat pel Dia Universal dels Drets dels Infants que se celebra tots els años el 20 de novembre, des de 1989, data en la qual es va acordar el text final de la Convenció sobre els Drets dels Infants, el compliment de la qual és obligatori per a tots els països que l'han signada. És un dia dedicat a tots els nens del món, que vol cridar l'atenció sobre la situació dels més desafavorits, donar a conèixer els drets de la infància i concienciar de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament.  Envia


-
-
-