Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Traspàs de Mn. José Luis Moure de Paz, DP

Data: 13 / setembre / 2017
Diaca adscrit a la Parròquia de Sant Antoni Abat, de Vilanova i la Geltrú

Ha mort ahir, 12 de setembre de 2017, a l’edat de 88 anys, confortat amb els sagraments de l’Església. El bisbe Agustí Cortés, el presbiteri i la seva família ho fan saber perquè l’encomanin, amb les seves pregàries, a la misericòrdia del Senyor.

Les exèquies, presidides pel Bisbe Agustí Cortés, tindran lloc dijous 14 de setembre de 2017, a les 11 h., a la Parròquia de Sant Antoni Abat, de Vilanova i la Geltrú.

José Luis va néixer a Santa Maria de Muxia, a la província de La Corunya, el 8 de juny de 1929 i estava casat amb Juana Muntané Muntané.
Fa 32 anys, el 19 de gener de 1985, va ser ordenat diaca pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Narcís Jubany, a l'església parroquial de Sant Antoni Abat, de Vilanova i La Geltrú.
Entre altres serveis, ha atès les parròquies de Vilanova i La Geltrú i també, durant 18 anys, ha estat diaca encarregat de les parròquies de Sant Pere de Castellet i de Sant Esteve de les Masuques, de l’Arxiprestat del Garraf. Amb la col·laboració de la seva esposa i dels corresponents feligresos va recuperar les esglésies d'ambdues localitats esmentades, animant-hi l'activitat pastoral. Envia