Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

El papa Francesc ha creat cardenal Mons. Omella

Data: 29 / juny / 2017
Amb altres quatre bisbes de les "perifèries geogràfiques"

L’arquebisbe metropolità de Barcelona, Joan Josep Omella, ha estat elevat pel papa Francesc a la dignitat cardenalícia en el solemne Consistori públic celebrat a la basílica de Sant Pere del Vaticà ahir dimecres, 28 de juny de 2017.

Li han acompanyat, a més d'altres bisbes de la Conferència Episcopal Espanyola, gairebé la totalitat dels de la Tarraconense: Mons. Lluís Martínez Sistach, Mons. Sebastià Taltavull Anglada; Mons. Jaume Pujol; Mons. Josep Àngel Saiz Meneses; Mons. Salvador Cristau Coll; Mons. Romà Casanova Casanova; Mons. Joan-Enric Vives Sicilia; Mons. Salvador Giménez Valls; Mons. Francesc Pardo Artigas; Mons. Xavier Novell Gomà; Mons. Jaume Traserra Cunillera i el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés Soriano. 

En la celebració d'ahir, el nou cardenal de Barcelona ha estat l'encarregat de pronunciar unes paraules de salutació al papa Francesc en nom dels cinc neocardenals. 

Avui dijous, festivitat de sant Pere i sant Pau, tindrà lloc a Santa Missa presidida pel papa Francesc a la plaça de Sant Pere del Vaticà amb els nous cardenals (segueix-la en directe). 

Podeu ampliar la informació a Església Barcelona Envia
Reportatge Església Barcelona

Els bisbes acompanyant al cardenal Omella (foto Jordi Llisterri)