Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Doble festa el dia de la Candelera

Data: 31 / gener / 2017
El 2 de febrer és la Jornada de la Vida Consagrada i dels patrons de Vida Creixent

La festa de la Presentació del Senyor al Temple es pretén donar a conèixer una mica més en profunditat la vida i la missió de la Vida Consagrada en l’Església. El lema d’enguany és “Testimonis de l’esperança i la joia”. Dues paraules, esperança i joia, que estan presents en els missatges del papa Francesc no només als religiosos i religioses, sinó a tota l’Església.
La Delegació de Vida Consagrada convoca els religiosos i religioses a l'eucaristia presidida pel bisbe Agustí, a les 19.00h, a la Catedral de Sant Llorenç.

Per altra part, el moviment Vida Creixent celebra els seus patrons, sant Simeó i Santa Anna, el mateix dia.
Donada l’acollida i l’auge de Vida Creixent a la diòcesi, enguany la commemoració prendrà més relleu, amb dos moments i dos espais de celebració. A les 11.30h tindrà lloc l’eucaristia, a la Catedral de Sant Llorenç, presidida pel bisbe Agustí, a continuació de la qual hi haurà, allà mateix, un senzill refrigeri. Posteriorment, i amb el desig d’afavorir la coneixença entre els diversos grups de Vida Creixent a la diòcesi, s’ha organitzat un dinar de germanor al menjador de la Casa de l’Església. D’aquesta manera es podrà viure i aprofundir punts clau d’aquest moviment com són l’amistat, l’espiritualitat i l’apostolat. Envia