Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Bon Nadal, a la cúria

Data: 23 / desembre / 2016
Felicitació mútua entre el bisbe i els treballadors i col·laboradors de la cúria diocesana

Més d'una seixantena de persones, entre treballadors, voluntaris i col·laboradors que fan els seus serveis a la Casa de l'Església i als organismes diocesans s'han aplegat avui a les 13h per felicitar el Nadal al bisbe Agustí, a través de les paraules que el delegat per al Catecumentat, Mn. Ricard Hernández, ha pronunciat en nom de tots. 
També el bisbe Agustí ha adreçat unes paraules als presents, agraint el servei que quotidianament ofereixen i encoratjant-los  a créixer en el testimoni d'amor, segons les pistes del Pla Pastoral per enguany, que es resumeixen en el títol "Estimeu-vos els uns als altres - L'Església, comunió de germans que s'estimen". 
La felicitació de Nadal en aquesta data assumeix un valor afegit, ja que coincideix amb l'aniversari d'ordenació presbiteral del bisbe Agustí. Enguany són ja 45 anys com a sacerdot. En ocasió del Nadal i d'aquest aniversari se li va fer obsequi al bisbe d'una col·lecció de llibres del beat Ramon Llull.
Un pica-pica de germanor va permetre la salutació distesa entre tots, per desitjar-nos unes bones festes nadalenques. Envia