Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Avui conclouen les Jornades de formació i animació pastoral

Data: 1 / desembre / 2016
És la 11a edició a Sant Feliu de Llobregat

Des de dilluns d'aquesta setmana fins avui, 1 de desembre, s'estan celebrant a la Casa de l'Església, seu del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, aquestes sessions de formació adreçades a laics, religiosos i religioses, diaques i preveres de la Vicaria del Llobregat.
Aquest vespre, a les 21.30h, el ponent serà Mn. Xavier Morlans, amb el tema "Pistes per a una parròquia renovada i en sortida".

El primer dia, Mn. Daniel Palau, rector de Corbera de Llobregat, va aprofundir la figura del bisbe Torras i Bages en el centenari de la seva mort. Dimarts 29 Mn. Gaspar Mora, arxiprest de Sant Feliu de Llobregat, va transmetre les reflexions més interessants sobre l'amor i la família en l'exhortació Amoris Laetitia del papa Francesc. Ahir va ser el torn del professor de la UB Albert Soler, que va presentar la figura del beat Ramon Llull.
Cada dia, l'assistència ha estat nombrosa, amb unes cent cinquanta persones aproximadament cada vespre, provinents de diverses poblacions del Baix Llobregat. 

El passat mes d'octubre, del 17 al 20, unes jornades similars, amb els mateixos ponents, van tenir lloc a Vilafranca del Penedès, per al territori de la Vicaria del Penedès-Anoia-Garraf. L'origen d'aquestes Jornades està en les iniciatives del Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de Catalunya, que van començar a fer-les al Penedès, on estava més arrelat aquest moviment. Amb el naixement de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, l'any 2004, va evolucionar aquesta proposta formativa per a la comunitat cristiana de tot el territori, arribant enguany com a tals Jornades de formació i animació pastoral, amb la seva 23a edició a Vilafranca, i 11a edició a Sant Feliu.  Envia

Participants

Mn. Daniel Palau