Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

1 de maig: Acció i pregària pels qui pateixen per latur

Data: 24 / abril / 2012
LEquip de Pastoral Obrera promou una iniciativa de sensibilització per ajudar a viure cristianament i a inspirar lacció en aquest temps de crisi.

Com a idea complementària d’altres textos, manifestos i reflexions que sempre es divulguen pels volts del Primer de Maig (veure agenda), enguany l’Equip de Pastoral Obrera ha elaborat una iniciativa que apunta a fer créixer la sensibilitat social de cada cristià, també mitjançant la pregària amb intenció social, en sintonia amb l’objectiu diocesà del 2012.

Consisteix amb l’edició d’un cartell, dissenyat amb una pregària entorn les persones que pateixen a causa de l’atur; en lletra més petita s’emmarquen uns textos de la Gaudium et Spes –Vaticà II– i de la Laborem Exercens –Joan Pau II.
 
Aquest cartell va acompanyat del suggeriment d’algunes possibles activitats, segons la disponibilitat, sensibilitat i circumstàncies de cada lloc, des de llegir les pregàries a les de les misses de diumenge 29 d’abril, a recollir altres pregàries individuals dels fidels en relació a l’atur, a muntar vetlles de pregària sobre l’atur, o publicar el cartell i les reflexions en les publicacions, webs, blocs, etc de les parròquies i comunitats cristianes.

Altres delegacions de pastoral obrera de diferents bisbats de Catalunya també s’han adherit a la proposta. Envia


-