El programa preveu una visita al pessebre, un tió solidari, una xerrada en el marc dels 800 anys del primer pessebre, la inauguració de la restauració de l’orgue, un concert de Nadal i una Eucaristia

A l’apadrinament de figures per fer més gran el pessebre del Seminari de Barcelona se suma un programa d’activitats per viure Nadal d’una manera popular i solidari. L’apadrinament es pot realitzar de diverses maneres, tal com trobareu en el web del Seminari (seminaribarcelona.cat). Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a la porteria del Seminari o trucar al 934 541 600.

El Seminari obert a tothom

La visita al pessebre es pot fer del 13 de desembre al 2 de febrer, de dilluns a divendres de 8.00 h a 21.00h i dissabte de 9.00 h a 13.00 h. Els diumenges i dels dies 24 de desembre al 7 de gener estarà tancat.

Un gran tió solidari convidarà, del 13 al 22 de desembre, a col·laborar en el recapte d’aliments, que aniran al DISA Sant Josep Oriol (Càritas de Barcelona). Els aliments que vol aquest tió principalment son llet, brou, puré de patates, xocolate, sucre, llaunes de conserva, oli i productes bàsics.

El dia 21 de desembre, a les 17.00h, xerrada a l’Aula Magna a càrrec de l’Albert Dresaire Gaudí, pessebrista i patró de la Fundació Iluro Mataró, amb el títol “Fem el pessebre amb Sant Francesc d’Assís”.

18.00h. Portes obertes per veure a l’orgue, a càrrec de David Iglesias responsable de la restauració.

18.45h. Benedicció-Inauguració de la restauració de l’orgue del Seminari Conciliar de Barcelona per part del cardenal arquebisbe Joan Josep Omella.

19.00-19.30h. Concert a la capella del Seminari de nadales populars  a càrrec de l’organista Lorién Santana Roma. L’entrada és lliure amb taquilla inversa.

Per finalitzar el programa de Nadal, a les 19.30h, celebració de l’Eucaristia presidida pel cardenal arquebisbe Joan Josep Omella.

Agraïm la col·laboració en el programa al Centre de Pastoral Litúrgica.

Per a més informació: seminaribarcelona.cat

Et recomanem