El Seminari Conciliar de Barcelona, on es formen per al sacerdoci els seminaristes de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, preveu un programa per aquest Nadal 2022 que inclou el muntatge d’un pessebre que es pot visitar, un tió solidari i un concert.

La visita al pessebre es pot fer del 13 de desembre al 2 de febrer, de dilluns a divendres de 8 a 21h i dissabte de 9 a 13h. Els diumenge i els dies 24 de desembre a l’1 de gener i del 5 al 7 de gener estarà tancat. Un pessebre que ajudarà a muntar els Pessebristes de Ciutat Vella.

Un gran tió solidari convidarà, del 13 al 22 de desembre, a col·laborar en el recapte d’aliments, que aniran al Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda. Els aliments que vol aquest tió són llet, galetes, sucre, llaunes de conserva, oli i productes bàsics.

El Cor de gòspel Free Choir, dirigit per Vicen Alfonso i al piano, Iris Abancó, farà un concert el dimecres 21 de desembre, a les 20h, a la capella del Seminari. L’entrada és lliure amb taquilla inversa (BIZUM donació 01292) i col·laboració en el recapte d’aliments.

Et recomenem