Bisbe Francesc3

Francesc Pardo, bisbe de Girona, ha mort aquesta matinada als 75 anys d’edat. Nascut i nomenat fill predilecte de Torrelles de Foix (Bisbat de Sant Feliu de Llobregat), va ser ordenat com a prevere a Vilafranca, havent-hi dedicat més de vint anys a exercir el seu ministeri pastoral en diverses parròquies de l’Alt Penedès. 
 
El passat 3 de març va ingressar a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, a causa d’una insuficiència respiratòria ocasionada per una broncoaspiració. A partir d’aleshores, el seu estat de salut es va afeblir, i va entrar en estat crític, tot i algunes millores puntuals. Les complicacions de les darreres hores han estat la causa de la mort. 
 
Mn. Lluís Suñer, vicari General, ha adreçat una carta als diocesans, on ha expressat el seu agraïment en nom de la diòcesi i de la família pels esforços de tot el personal sanitari, les pregàries i les mostres d’afecte darrerament rebudes. En aquesta carta també s’ha expressat el desig, que en les misses d’aquest pròxim diumenge, es pregui pel bisbe. 

A la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat també se celebraran diverses misses funerals pel bisbe Francesc Pardo:

  • Dijous 7 d’abril, a les 20h, a la Parròquia de Sant Sadurní, de Sant Sadurní d’Anoia, d’on fou rector des de l’any 1980 a 1997.
  • Dissabte 9 d’abril, a les 12h a la Parròquia de Sant Genís, de Torrelles de Foix, el seu poble natal.

Et recomanem