Coincidint amb la solemnitat de Crist Rei, el diumenge 20 de novembre se celebra la Jornada Mundial de la Joventut a nivell diocesà. Els membres de l’equip de SantfeliuJove, és a dir, de la Delegació diocesana de Pastoral de Joventut, i els responsables de les diverses parròquies i arxiprestats es troben diumenge per enfocar aquesta missió d’acompanyament als joves i adolescents, en un curs que té a l’horitzó la propera JMJ a Lisboa, al mes d’agost 2023.

El missatge del papa Francesc per a la celebració d’avui és, de fet, l’últim pas del camí que venim recorrent des de la JMJ de Panamà. Comença així: «En el tram que encara ens queda abans d’arribar a Lisboa, caminarem juntament amb la Verge de Natzaret que, immediatament després de l’anunciació, “se n’anà decididament” (Lc 1,39) per anar a ajudar la seva parenta Elisabet».

També en els anys anteriors, les temàtiques de les Jornades Mundials de la Joventut a nivell diocesà prenien títol de cites bíbliques amb el verb comú d’”aixecar-se”, una expressió que adquireix també el significat de “ressorgir”, “despertar a la vida”. Tota una invitació, en aquest temps de post-pandèmia, a reprendre l’esperança, el compromís, el fervor de la vida en Crist, i a més, de la mà de Maria, la Mare de Déu.

Et recomanem