Les Delegacions i Secretariats de pastoral familiar de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa realitzen enguany una proposta conjunta d’activitats al llarg del mes de març, sota l’eslògan “Som família, estimem la vida”, amb el desig que les famílies visquin juntes l’alegria de l’evangeli.

Amb la col·laboració de moviments per la família i la vida, aquestes propostes s’adrecen a les famílies de les parròquies, els moviments, les escoles i d’altres, com una oportunitat de gaudir de l’encontre familiar per compartir la vida i la fe. El calendari ofereix iniciatives i activitats de tota mena:

4 de març,18.00h-21.00h – Parròquia de Santa Maria, La Palma de Cervelló

El proper dissabte dia 3 comptarem amb el testimoni de conversió de la Maria d’Himalaia, que ha passat a ser, d’infermera avortista, atea i anticlerical, a defensar la vida i donar testimoni de l’amor i la misericòrdia de Déu. Hi haurà un temps d’adoració al Santíssim, testimoniatge i eucaristia.

12 de març, 9:30h-18.00h – Col·legi Pare Manyanet Les Corts, Travessera de les Corts 331, Barcelona.

El diumenge dia 12, hi haurà una jornada festiva familiar. Al matí ens acostarem a l’Evangeli amb una olimpíada de les paràboles, celebrarem l’Eucaristia i compartirem un dinar familiar. A la tarda gran concert de Nico Montero. Per a tots els públics, petits i grans.

18 de març, 17h – Complex de la Mar Bella, Avda Litoral 86, Barcelona.

El dissabte 18, una cursa o caminada familiar escalfarà el cos i els cors, pensant en les famílies que acullen el do de la vida. L’activitat acabarà amb una xocolatada!

19 de març, 12h – Santuari de Sant Josep De la Muntanya, Av. del Santuari de Sant Josep de la Muntanya 25, Barcelona

El diumenge 19, Festa de Sant Josep. Diada per encomanar-se a la seva protecció, com a pare de tendressa i moltes altres virtuts ressaltades pel Papa Francesc a Patris Corde. Celebració de l’eucaristia presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez.

25 de març, 18h-20h – Basílica de la Mercè, Barcelona.

El dissabte 25, festa de l’Anunciació i aniversari de la publicació de la carta encíclica Evangelium Vitae de Sant Joan Pau II, Jornada de la Vida sota el lema “Amb tu per la vida, sempre”. Presidits pel bisbe auxiliar de Barcelona, Javier Vilanova, hi haurà el res del Rosari i l’Eucaristia a la Basílica de la Mercè. Pregària, meditada i serena, animada musicalment, per totes les víctimes a causa de guerra, la fam, la violència, l’avortament o l’eutanàsia i per tots aquells que cuiden dels malats fins al final de la vida, acompanyen les dones gestants que estan soles i en dificultats, acullen els pobres i els migrants i treballen per la cultura de la vida.

21 i 28 de març, 19.30h – Basílica de la Mercè, Barcelona.

Dimarts 21 i 28, hi haurà un cicle de conferències “Apostant per la vida” a càrrec de Mn. Xavier Sobrevia, metge i sacerdot, sobre  “L’avortament, alliberació o sofriment?” i “La eutanàsia, una mort digna?”.

Et recomanem