cartell campanya 2022

Contra la fam, actua! Aquesta és la idea de fons que empeny els voluntaris de Mans Unides, durant la campanya contra la fam al mes de febrer i al llarg de tot l’any.

Per exemple, la diada de Sant Jordi, és una ocasió per sensibilitzar la població envers els més desafavorits als països en vies de desenvolupament. Enguany, a Castelldefels i a Vilanova i la Geltrú, en un Sant Jordi amb pluja, vent i també una mica de fred, però amb la il·lusió i la força de sempre, van muntar les seves parades. A Vilanova van agrair la visita de l’alcaldessa i algunes regidores de la ciutat.

En altres delegacions territorials de la nostra diòcesi, han optat per celebrar sopars de la fam en aquest període de primavera: A Vilafranca del Penedès va tenir lloc dissabte 7 de maig i van aprofitar per presentar en aquella ocasió l’exposició de la solidaritat.

El mateix cap de setmana, 7 i 8 de maig, a Sant Sadurní d’Anoia van mantenir una parada al carrer, on oferien cava solidari i altres articles de Mans Unides. Aquell dissabte hi havia confirmacions dels joves a la Parròquia de Sant Sadurni, i el bisbe també es va fer present a la parada de Mans Unides.
Properament, a Sant Sadurní, també es realitzarà un sopar solidari.


El projecte que en aquesta campanya de Mans Unides 2022 es vol finançar des del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat está destinat a enfortir el dret a l’alimentació i a l’empoderament de la dona a San Borja, Departament del Beni, Bolívia. Tota la informació la podeu trobar al Full Dominical extra de Mans Unides.

Et recomenem