Al voltant de 400 persones de les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa van pelegrinar del 29 de juny al 3 de juliol  amb l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. Hi era també un grup nombrós de diverses parròquies del nostre bisbat.

Un dels pelegrins va ser el Mateo Gómez. No és la primera vegada que hi participa i explica així la seva vivència:

L’experiència de Lourdes és un regal. Cada cop que he pogut anar, he crescut en la fe i en la humanitat que Lourdes proporciona. És un lloc on es troba veritablement l’amor de Déu cap a nosaltres i on podem posar en exercici l’amor al proïsme. Quan tornes, te n’adones que reps més del que has pogut donar.  

Ha estat també un veritable regal poder trobar tanta gent de diverses parròquies del bisbat, com per exemple, de Sant Vicenç del Horts, de Vilafranca del Penedès, de las parròquies de Vilanova i la Geltrú i algunes altres.  

La Mare de Déu s’ha fet present tots els dies i mitjançant la seva figura hem pogut descobrir el do del Esperit Sant, que era el lema que l’Hospitalitat ens proporcionava enguany. 

El pelegrinatge a Lourdes és una experiència que recomano a tothom; que tothom que pugui i vulgui, la visqui de manera intensa, perquè son cinc dies intensos, però que val la pena. 

Al mes de setembre, del 21 al 25, tindrà lloc la propera peregrinació organitzada per l’Hospitalitat, per a la qual encara hi ha places.

Et recomanem