Què és això de PEJ?, et preguntaràs. Són les sigles de Peregrinació Europea de Joves 2022 a Santiago de Compostela. I de què va? Cada Any Sant, o Xacobeo, és a dir, cada vegada que el dia de Sant Jaume cau en diumenge, l’Arquebisbat de Santiago de Compostela convoca aquesta Peregrinació Europea de Joves, organitzada de manera conjunta per aquesta diòcesi i la Subcomissió de Joventut i Infància de la CEE. A més, El papa Francesc ha prorrogat l’Any Sant fins a finals del 2022, i d’aquesta manera, la PEJ, prevista inicialment per a agost 2021, s’ha traslladat a aquest estiu, considerant-ho més prudent i segur a causa de la pandèmia.

Des de SantfeliuJove ja s’han obert les inscripcions per a poder participar-hi. Conjuntament amb les diòcesi de Catalunya es farà ruta fins a la capital gallega, passant per diferents etapes del Camí de Sant Jaume. Un cop a Santiago, els joves participants se sumaran durant 4 dies a altres joves d’Espanya i Europa per a celebrar la PEJ’22.

Qui pot participar?

Tots els joves de 16 als 35 anys, hi ha espai per tothom!
Ens separarem en diferents grups per edat: adolescents (16-18 anys), joves (18-24 anys) i joves adults (25-35 anys)

Què farem?

Del 3 al 7 d’agost Santiago de Compostel·la es convertirà en la ciutat jove a tota Europa. Hi haurà gran varietat d’esdeveniments: catequesi, tallers, xerrades, concerts, teatres, actuacions, música en directe, etc., és a dir, tindrem moments per a pregar, celebrar, créixer i compartir amb tots joves de tota Espanya i diversos països d’Europa especialment de Portugal, Itàlia i França

Més informació i inscripcions, al web de SantfeliuJove.

 

Et recomenem