El Patriarca llatí de Jerusalem, Pierbattista Cardinal Pizaballa, en nom de tots els Ordinaris de Terra Santa, ens fa el suggeriment següent que considerem oportú i que respon a l’esperit de comunió de tota l’Església arran de la situació tràgica que estan patint a causa de la guerra:

“Demanem que aquest dimarts 17 d’octubre tothom faci un dia de dejuni i abstinència, i de pregària. Els moments de pregària s’han d’organitzar amb l’adoració eucarística i amb el rosari a la Verge Santíssima. Probablement a moltes parts de les nostres diòcesis les circumstàncies no permetin la reunió de grans assemblees. A les parròquies, a les comunitats religioses, a les famílies, encara serà possible organitzar-se per tenir moments comuns de pregària senzilla i sòbria”.

A continuació podeu llegir el comunicat que ha elaborat la Conferència Espiscopal Espanyola (CEE) signat pel President de la Subcomissió per les Relacions Interconfessionals i el Diàleg Interreligiós, el bisbe de Solsona, Francesc Conesa.

Per aquest motiu, us convidem a participar de l’Eucaristia i Laudes de demà 17 d’octubre, a les 8.30 h, a la Casa de l’Església (C/ Armenteres, 35, Sant Feliu de Llobregat).

Et recomenem