A la Vetlla de la Immaculada, celebrada el 7 de desembre, la basílica de la Mare de Déu de la Mercè, es va omplir de joves de les diòcesis de Terrassa, Barcelona i Sant Feliu de Llobregat.     

El cardenal Omella va donar la benvinguda a tots els joves presents i seguidament, es va donar pas a l’experiència testimonial de Mateo Gómez, seminarista de Vilafranca del Penedès que col·labora actualment a la Catedral-Parròquia de Sant Llorenç. Ell va compartir la seva experiència de fe amb Maria, que va viure a Lourdes, en un pelegrinatge amb l’Hospitalitat.   

El bisbe Agustí Cortés va ser l’encarregat de fer la prèdica de l’Evangeli de la Visitació. Un missatge del qual es desprèn la joia de l’espera d’Isabel cap a la benaurada Maria. El nostre bisbe va convidar a contemplar a la Mare de Déu, i aquest missatge ple d’esperança i alegria per a l’Església.   

La vetlla de pregària va continuar, conduïda pel bisbe de Terrassa, Salvador Cristau. 

Després de les restriccions a causa de la pandèmia, aquesta va resultar una trobada important per als joves de tota la Província Eclesiàstica de Barcelona, un punt de comunió i de motivació pel curs, per encarar Nadal, amb l’horitzó de la propera Jornada Mundial de Joves, de l’1 al 6 d’agost a Lisboa, precisament amb el lema “Maria se s’anà decididament”. 

Et recomanem