Mare de Déu del Carme - Port Ginesta Castelldefels

El dissabte 16 de juliol, tindrà lloc la celebració del Dia de les Gents del Mar, que aquest any porta per lema “Naveguem junts”, lema que porta de manera adherida el missatge del Sínode; “Per una Església Sinodal: Comunió, Participació i Missió”. Aquesta celebració neix amb l’objectiu de brindar a la gent del mar l’assistència humana i espiritual que puguin necessitar per al seu benestar durant l’estança als ports, així com és necessari el suport dels familiars. 
 
La festivitat del Dia de les Gents del Mar, coincideix també amb el dia de la festa de la seva patrona, la Verge del Carme. 
 
A Castelldefels, el dissabte 16 de juliol, a l’Església de la Mare de Déu del Carme, (Can Bou), tindrà lloc la missa per a celebrar el Dia de les Gents del Mar. Predicarà el Dr. Pere Montagut, director espiritual del Seminari, i seguidament es farà una processó marinera i la benedicció dels vaixells, al Port Ginesta. 

 
En el mateix to de celebració, el nostre bisbe Agustí, aquest proper cap de setmana celebrarà les següents misses: 

  • Dissabte, 16 de juliol, a les 18.30h. Eucaristia amb la comunitat religiosa del monestir de la Mare de – Déu del Carme, a Vilafranca del Penedès. 
  • Dissabte, 16 de juliol, a les 12.00h. Eucaristia a la Residència d’ancians del Carme, que les Germanes Carmelites de Sant Josep tenen a Sant Feliu de Llobregat. 

Et recomenem