El proper diumenge és el Dia dels Rams, estem a les portes de la Setmana Santa, on recordem els misteris principals de la fe cristiana.

I al bell mig d’aquesta setmana, el dimecres 5 d’abril, a les 11 h, la Catedral de Sant Llorenç acull la celebració de la Missa Crismal, a la qual tots els preveres i diaques de la diòcesi són convocats. Enguany de manera especial, en fidelitat a la crida a la sinodalitat, el bisbe s’ha adreçat també a tot el poble de Déu i l’ha convidat a participar en la missa crismal com a manifestació privilegiada de l’Església. «Ha estat l’Esperit qui ens va fer Església particular —ha escrit en una carta adreçada als consells parroquial i arxiprestals— i que avui continua cridant-nos per tal de reviure litúrgicament el que som.» I afegeix: «Tots els que representeu dons i carismes diversos sou especialment convidats com a testimonis i companys de camí dels ministres ordenats, tot pregant per ells i amb ells.» 

Aquell dia, aquella celebració, serà l’ocasió per recordar també aquells ministres ordenats de la nostra diòcesi que celebren el seu aniversari d’ordenació:

Mons. Agustí Cortés, 25 anys de bisbe. 

Mons. Manuel Nin, osb, 25 anys de prevere. 

Mn. Ricard Hernández, 25 anys de prevere. 

Mn. Javier Sánchez, 25 anys de prevere. 

P. Lluís Juanós, osb, 25 anys de prevere. 

P. Miguel ángel Calavia, sdb, 50 anys de prevere. 

P. Agustín Giménez, sf, 50 anys de prevere. 

P. Pedro Mejías, sf, 50 anys de prevere. 

Et recomanem