El dimarts 3 d’octubre passat, a la Casa de l’Església, va tenir lloc una trobada d’inici de curs de preveres que acompanyen realitats de pastoral amb joves. Aquesta trobada la va convocar el bisbe Agustí, i, també, el nou delegat de Pastoral de Joventut, Mn. Josep Sellarés.

Els motius de la trobada va ser tenir una primera presa de contacte amb les realitats que es viuen a les parròquies del nostre bisbat. Els preveres que hi van assistir van donar el seu testimoni pel que fa a l’experiència de cadascú amb els joves de la seva parròquia. A més a més també es va compartir la proposta de treball de la delegació amb els propers passos a seguir, i el d’oferir-se per qualsevol qüestió referent al propi àmbit de la delegació.

En acabar la trobada, quedaven clares tres preguntes dirigides directament als preveres: Què somiem pels nostres joves? Què demanem a la delegació? Què podem oferir a la delegació i com podem col·laborar-hi? Les preguntes i la trobada responien a la voluntat de poder treballar junts, com a Poble, pels joves de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat.

Seguidament, el nou delegat va presentar una proposta austera de calendari d’activitats i objectius de la delegació, de la qual hi predominava la voluntat de configurar un nou equip que sigui representatiu de totes les sensibilitats i arxiprestats del nostre territori, i començar a treballar-hi. De la seva banda, Mn. Josep Sellarés, va agrair tot la feina feta fins ara i va cloure la seva intervenció amb el desig que hem de viure i treballar el present per somiar en un futur.

Et recomenem