Preveres amb 25, 50 o 60 anys d'ordenació sacerdotal

Avui dimecres 1 de juliol són convocats tots els preveres i diaques de la diòcesi a la Catedral de Sant Llorenç. 

 

El bisbe Agustí reuneix tot el seu presbiteri per renovar les promeses sacerdotals, celebració que no es va poder realitzar durant la Missa Crismal del passat 8 d’abril, oficiada a la Casa de l’Església durant el confinament més estricte.

També el presbiteri de Sant Feliu podrà fer un gest de comunió i solidaritat amb els germans preveres més grans que viuen a la Residència Sant Josep Oriol, per mitjà d’una col·lecta especial.

Aquesta celebració d’avui comprendrà a més un moment de felicitació als preveres que compleixen 25, 50 i 60 anys d’ordenació sacerdotal.

  • 60è aniversari: Mn. Enric Aymerich Costa, Mn. Jordi Bertran Cassola, Mn. Lluís Portabella Alós, P. Hilari Raguer Suñer, osb i P. Sebastià Bardolet Pujol, osb.
  • 50è aniversari: Mn. Joaquim Lluís Corominas.
  • 25è aniversari: Mn. Valentí Alonso Roig, Mn. Carles Elías Cao, Mn. Josep M. Fons Esteve, Mn. Adolf Pujol Camprubí, Mn. Xavier Ribas Matamoros, Gmà. Ramón Martín Rodrigo, OH.

A partir dels testimonis d’aquests preveres, s’ha realitzat el documental-testimoniatge “Créixer: ser prevere ahir, avui i sempre”, que ens apropa a la vocació sacerdotal a través de la vida d’aquests capellans.

Recommended Posts