Amb el lema «Acollir i cuidar la vida, do de Déu», l’Església celebra el proper 25 de març, solemnitat de l’Anunciació del Señor, la Jornada per la Vida.

La Subcomissió Episcopal per a la Família i la Defensa de la Vida de la CEE ha editat els materials per a la difusió d’aquesta Jornada, amb la qual celebrem, «el misteri més excels de la nostra fe, l’encarnació del Fill de Déu», com recorden els bisbes de la Subcomissió en el seu missatge per aquest dia. Subratllen, entre altres aspectes,  que «acollir i cuidar cada vida, especialment en els moments en què la persona és més vulnerable, es converteix en signe d’apertura a tots els dons de Déu i testimoni d’humanitat; això implica també custodiar la dignitat de la vida humana, lluitant per erradicar les situacions en què està en risc: esclavatge, tracta, presons inhumanes, guerres, delinqüència, maltractament».

A la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, celebrarem especialment aquesta jornada el 27 de març, IV diumenge de quaresma, a les 19h, a la Catedral de Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat, en l’eucaristia presidida pel bisbe Agustí Cortés.

Et recomenem