El diumenge 8 de maig, amb l’objectiu de visibilitzar la crida vocacional i sensibilitzar a la societat sobre la importància de col·laborar amb la pregària i aportar el seu granet de sorra, tindrà lloc la Jornada Mundial de pregària per les Vocacions i Vocacions Natives. 
 
Amb el lema “Deixa la teva petjada, sigues testimoni”, i és per aquest motiu que el papa Francesc, a la Jornada Mundial de la Joventut de Cracòvia va dir; “Jesús et crida a deixar la nostra empremta a la vida, una empremta que marqui la teva història i la història de molts”. 
 
Les vocacions natives a les missions. Molts joves, moguts per l’Esperit Sant, senten la crida del Senyor a seguir els seus passos, i sabem que no és un camí fàcil, que molts joves tot i fer el pas de demostrar que l’Evangeli s’ha arrelat i representar el present i el futur de l’Església catòlica, es troben amb serioses dificultats per persistir en la seva vocació. És per aquest motiu que cal destacar la importància de la pregària de tota l’Església i el seu suport econòmic. 
 
Aprofitant la celebració de les Vocacions Natives i la Pregària per a les Vocacions, diumenge 8 de maig a la Catedral de Sant Llorenç, a les 18h, se celebrarà l’ordenació presbiteral de Mn. Joan Francesc Cortès i Ribot. Es podrà seguir en directe a través del nostre canal de YouTube:


Demanem al Senyor que no faltin a l’Església sacerdots, religiosos, persones consagrades i matrimonis cristians, així com que les vocacions nascudes a països de missió tinguin el necessari per formar-se i continuar creixent. 

Et recomenem