Vida Consagrada -Cartell cat

Demà dimecres, 2 de febrer, se celebrarà aquesta Jornada en què l’Església fa memòria del dia que Jesús, per mitjà de Maria i de Josep, presentat al Temple de Jerusalem, va sotmetre la seva vida al Pare. De la mateixa manera en aquest dia els consagrats i consagrades voldràn renovar l’ofrena d’ells mateixos a Déu per a la salvació del món. 

A més, en aquesta diada també es donarà gràcies per la presència en el nostre Bisbat del Moviment Vida Creixent, que com els consagrats, també tindràn la Festa de la Presentació del Senyor com a gran Jornada. Aquesta doble celebració tindrà lloc a la Catedral de Sant Llorenç, en l’eucaristia de les 12h, presidida pel bisbe Agustí. 

El lema de la Jornada d’aquest 2022 és “caminant junts”. En paraules del delegat diocesà per a la Vida Consagrada, P. Josep M. Henríquez, “això és el que la vida consagrada està vivint avui, doncs el camí sinodal en marxa a Catalunya i arreu del món, és una expressió més de la necessitat de reconèixer allò que ens concerneix a  tots i a totes: vetllar per la vida de l’Església i la seva missió, caminant junts. A tots vosaltres, persones consagrades de la nostra Diòcesi, us animo a redescobrir la grandesa del do rebut, expressat en aquesta Jornada com a “trobada de la presència de l’amor de Déu”, per poder viure coherentment la nostra missió en l’Església i en el món, propiciant la trobada amb l’amor de Déu”.

Et recomenem